en mellandagstanke

Det var den julen. Tänk att alla pedagoger hann piggna till igen, twitterflödet fylls med påhopp kring en ung frökens friska tyckanden och på facebook duggar långa årskrönikor och nya ambitiösa skolutvecklingsprojekt. Själv känner jag mig ovanligt avslappnad, vilket jag också berättade för en god vän idag i rea träsket. Faktum är att jag hellre spekulerade kring vem som köper de där neonrosa tangatrosorna för halva priset i vanliga fall,  än hur vårterminen ska ska se ut och allt som måste göras.. Gud vilken skön timeout det kommer att bli att få jobba med något helt annat, som ännu inte kan förberedas.

Jag tänker mig också en massa spännande och konstnärliga skolutvecklingsprojekt under våren. Det finns allt för få av dom och jag har flera idéer. I brist på bildundervisning vill jag prova belysa bildämnets, och den skapande processens, betydelse ur ett vuxet perspektiv. För att kunna andas. För att väcka nya tankar. Det kommer att bli bra!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s