29 januari

Idag har jag städat och fejat. Hela min planeringsförmiddag röjde jag i skåp och lådor på fritids. Det är de där smått äckliga fröken ränderna som slår slint, stunder när det så väldigt outhärdligt om saker och ting står i oordning. Har du nån gång stannat kvar på jobbet för att sortera kaffekopparna ”rätt” i personalrummet, så förstår du vad jag menar. Det räcker liksom med att ha kaos inuti, man behöver inte ha det utanför också.

Jag är ganska fylld av mina nya uppdrag och har väl kanske lite svårt att hitta fokus på just bildämnet i mitt bloggande och vet väl inte riktigt hur jag ska fortsätta, egentligen. Det är så väldigt fascinerande att få gå in i andras klassrum som lite underdog och lite vemodigt att inte själv äga en arena på samma sätt. Jag får väldigt mycket tankar om skolan och vad som är viktigt för våra små som jag ännu inte kan sätta ord på, utan försöker väl som mest få ett flyt och en vardag även i detta.

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s