komma till ro

Jag är tacksam för alla kloka råd jag getts under veckan, både från stora och små. Man kan tydligen bli väldigt avslappnad av att slicka på olika pinnar man hittar i skogen, mer än vad jag visste. Jag har ännu inte provat detta, men det verkar ju onekligen intressant. Speciellt som flera barn satt på rad och intygade detta med grundlig erfarenhet. Kanske värt ett försök?  Jag känner mig lite spänd.

En lite längre person bad mig att se mina nya erfarenheter som gratis kompetensutveckling, en väldigt bra och klok tankevändare. Jag lär mig nya grejer hela tiden, samtidigt som jag också lär mig att använda mina gamla kunskaper på ett nytt sätt.

Jag är också glad över att intresset för fritids ökat markant i umgängeskretsen och upplever att jag är en bidragande orsak till detta. Dock är jag inte riktigt redo för att visa upp mig i sociala medier lekandes med lego, men det kanske kommer? Jag är ju rätt vass på lego, lärde jag mig idag.

Jag saknar självklart min bildundervisning men kan också ärligt erkänna att nya erfarenheter väcker ett breddat intresse. Mina treor som var så små för några veckor sedan är ju mina stora nu, de borde ju klara både det ena och andra.. Och man gillar ju dom också, jättejättemycket. Det dom behöver knackar på minst sagt och i den här åldern behöver ingen lära sig rita och måla, för det kan ju redan alla.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s