dela dina fina planer

Inför bildämnets dag den 22 april har jag förstått att flera bildlärare har börjat fundera på vad man visa utåt? Det finns mängder med erfarenheter, tips och goda idéer väl värda att sprida och uppmärksamma.

Att publicera ett lektionsupplägg kan också kännas ganska läskigt, om man aldrig gjort det förut. Ett bra sätt att råda bot på det, att våga, kan vara att t.ex. använda sig av andras bloggportaler. En bra sådan är lektionsbanken. Där kan man publicera lektionsplaneringar som dessutom ses över av en annan pedagog innan publicering. Jag som skriver grejer och skickar iväg dagarna i ända vet ju vad lite obetänksamma synpunkter kan innebära, och det vore ju synd om en sån här rolig dag leder till sömlösa nätter? Det är en jättebra tanke att låta någon utomstående ”godkänna” innehållet först. Lektionsbanken behöver också fylla sitt bildförråd tänker jag, och det är ju bra att nån samlar det på ett och samma ställe.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s