hur det är

Det är många som undrar hur det är att jobba på fritids. I många avseenden är det ungefär lika stressigt och tålamodsprövande som att vara bildlärare, fast med den smått absurda knorren att man ofta också skalar en apelsin och spelar yatzy samtidigt. Klarar man det här, så klarar man allt. Så är det.

 

3 reaktioner till “hur det är

  1. Började som fritidsledare och gick sen vidare till fritidspedagog i 10 år. Sedan dess har det varit lärare i sv, so och bild. Det finns tjusning i alla tre yrkena men jag skulle nog inte orka att vara fritidspedagog i dag. Stora grupper. All barnfri tid i skola, sälla tid till planering och återhämtning. All respekt för de som jobbar som fritidspedagoger!

  2. Att jobba på fritids är det bästa jag vet 😁 och om man dessutom undervisar i bild ha! Då är man super lyckligt lottat 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s