#bildämnetsdag

Idag har jag spottat ur mig en väldans massa viktiga bildlärargrejer i sociala medier, främst då i twitter via vårt bildkonto @bildamnet. Jag hoppas nu på lite impulsivt smörjmedel från en bra fredagskväll för att få fart på flödet, men jag är självklart oerhört glad för alla små bidrag därute även om jag själv stått för mest spridning denna dag. Så är det, och det tar tid att etablera något nytt, man får prova sig fram. Jag vill även markera att den här ”en till en” kulturen som växt fram i skolan kan ta sig fler skepnader än digitala, om du vill nått så krävs det bara en till som vill samma sak. Lyckas ni har ni 70% fler med er nästa gång. Det är en viktig lärdom. Fokusera inte på nästa gång, utan på den du har vid din sida här och nu. Så är det.

Jag vill därför lyfta några av er som utmärkt er idag av att stå vid vår bild sida, på lite olika sätt. Åsa Fant Perdsjö, Cecilia Lundqvist, Kristinebergsskolan med Marika Nyberg och Jesper Henriksson i spetsen, Fredrik Gunve, @madde91a, @bildlinda, Lollo Almlöf Berge, @22Gabbi, UR, Kristina Riilbe, Anna Jertland och…

….jag vill göra en liten påminnelse om att det där är fler än en.


En reaktion på ”#bildämnetsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s