En febrig tanke

Igår åkte jag till jobbet fullt frisk och kom hem med 39 graders feber. Ni som inte arbetar som fritidspedagog i svensk grundskola har kanske inte en aning om vilken fruktansvärd upplevelse detta är. När man får ägna resten av sin urholkade energi åt att smsa sina kollegor under projektnamnet ”nej, jag ska inte vara hemma och vila upp mig ett par dar, jag är faktiskt sjuk på riktigt!”. Sug på den.

Nu gäller det att få styr på det dåliga samvetet, för att man har blivit sjuk, så man inte insjuknar snabbt igen eller typ aldrig blir frisk. Vem ska ta hand om alla barn om inte jag gör det? Vem ska reda i deras konflikter, kramas och utveckla deras sinnen? Vilken gymnasieelev som helst verkar det som, om man nu ska tänka positivt. Eller?

Så är det med det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s