så var det semester

Läste nyss att en bildlärare skrivit i ett forum på facebook att nu kan man äntligen klä sig som man vill, ingen bryr sig på semestern. Själv har jag de senaste åren allt mer börjat ha mjuka klänningar på jobbet och jag minns nu en morgon då jag och en manlig kollega stod och glodde på varandra vid kaffeautomaten. Plötsligt och ganska oväntat utbrast han ”Min fru har också ett sånt nattlinne!” Kanske ett sånt där uppfriskande hjärnsläpp som män kan bjuda på emellanåt? Själv skulle alla varningsklockor ringa om jag hade en kollega som dök upp i pyjamas, men han verkade som sagt tycka att det kändes lite hemtrevligt.

Nåväl, sommarens ledighet är väl den tiden då man kan odla sina små egenheter hyfsat ostört, om det så gäller hobbies eller klädstil? Den som vågar vara sig själv är också väldigt stark. Så lycka till med det och ha det gott så ses vi med ny värdefull styrka och unicitet i augusti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s