provar att blogga igen

Det börjar dra ihop sig för jobbstart. Hörde därför av mig till min arbetsplats för att fråga var mitt startkit har tagit vägen? Brukar man inte få ett brev hem, ett mail? Nånting att utgå ifrån, att bearbeta. Nåväl, fick snabbt svar att jag blivit informerad kring nästa veckas händelser vid två tillfällen redan i våras. Så nu sitter jag här och funderar på varför man skulle ha varit intresserad av nått som händer i augusti redan i juni? Ska försöka skärpa mig där.

Jag ser verkligen fram emot att träffa alla elever igen, och få ett helt läsår som bara blir mitt/vårt! Förra terminen landade jag ju i bildläraryrket igen först i februari och det alltid lite knivigt att ta över det någon annan fröken har satt igång, men det funkade ändå över förväntan. Allting är städat och fint och planeringsskissen hann gå några varv för godkännande mellan eleverna i klassrummet. Det finns mycket fint att se fram emot.

Förutom lärargärningen som jag kommer att skriva mer om under året så ska jag damma av vårt skolutvecklingsprojekt ”bildpepp”. Vi är några bildlärare runt om i Sverige som ska ämneskonferera tillsammans med digitala möten. Vill du vara med? Vi har ännu inte format något fast koncept utan det får växa fram och bli den grej som passar oss.

Jag inleder även andra året på masterutbildningen i pedagogiskt arbete. Höstterminen ska ägnas åt organisation och interaktion i utbildningar. Verkar komplicerat? Ska bli skönt att få reda ut det. Också tankar som jag kommer att sortera här.

Vilket toppenjobb man har ändå! Bara det blir lite av varje, så är jag nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s