en körv me brö

Tänk att det har inte gått ett läsår under mina tjugo år som bildlärare utan att någon pojke har frågat om han får rita en korv med bröd? Det är så fascinerande och jag har ofta undrat kring dom här korvkillarna och försökt gissa vid terminsstarten vem som ska fråga just detta, men aldrig fått rätt.

Nu när mitt mellanbarn äntligen fått det efterlängtade ämnet slöjd på schemat kom han hem och berättade att de ska göra ett mjukisdjur under hösten. ”Men inte jag mamma, jag frågade om jag fick göra en korv med bröd istället.”

 

Har jag en alldeles egen liten korvkille hemma? Och vilken härlig slöjdfröken. Det visade sig att hon hade sytt en jättestor mjukis hamburgare. Vad häftigt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s