möjligheternas widgets

Skärmavbild 2017-09-11 kl. 18.16.43Jag har absolut ingen aning om vad det står här eller om det ens funkar?

Jag har lagt till en översättningsknapp på elevbloggen. Provade med engelska också och det blev väl sådär. Men ändå?

Det här måste väl ändå vara digitaliseringen i sitt esse? Digital teknik som hjälpmedel! Jag har knappt ansträngt mig men kan ändå erbjuda en fantastisk anpassning, under förutsättningen att texten blir hyfsat sammanhängande på ett annat språk. Att bara liksom förstå helheten tänker jag. Bättre än som idag försöka viska   ”l å n g t   b o r t a GRÖNA färgen BLÅ. Titta n ä r a, annan grön”  vilket måste vara långt över smärtgränsen för en tonåring trots att vikten av att förstå vad fröken babblar om också är stor. Många av våra nya är så tysta, det kan vara svårt att förstå vad de befinner sig någonstans språkligt även om jag tänker att det generellt sett kanske är lättare att förstå än att uttrycka sig på ett nytt språk? Det har funkat så för mig iaf.

Tidigare har jag känt mig kluven på att blogga, det blir liksom lite kaka på kaka när man har ett internt system också. Men den här tjänsten hittar jag inte där, och den kommer ju bara att utvecklas och bli bättre.

Jag känner mig supernöjd med detta och köpte därför en snickers till mig själv på vägen hem. För även om det inte var så ansträngande så är det ju ändå det där med att komma på det. Och det gjorde ju jag.


En reaktion på ”möjligheternas widgets

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s