premiär för vloggen

Jag har testat att vlogga och det är ganska svårt, men nu är jag igång. Jag knåpade ihop en liten film också i all hast med ett urval av påhitt och grejer som jag arbetat med under två år som jag varit bildlärare på Dalsjöskolan.

Ska jag vara helt ärlig är jag alltid lite rädd för att bli något av en publikfriare, mycket i filmen handlar inte direkt om undervisning. För mig är det så självklart att det ena inte utesluter det andra. Det är lätt att tycka om barn och visa uppskattning för barn som lärare, men det är väldigt svårt att skapa en omsorg som gäller för alla utan att någon upplever sig favoriserad eller åsidosatt. Jag är ingen expert på området men jag prövar aktivt olika lösningar, decibel ligan är en sådan. Det måste sitta i väggen på nått vis i klassrummet, tryggheten och omsorgen och att det är något som vi skapar tillsammans. Men detta sagt publicerar härmed min första vlogg. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s