april april

Första april idag och för en halv sekund såg det ut som om klassen på fullt allvar trodde på min information att efter klädsim skulle det bli nakenbad på gympan, bara värmen kommer igång. Allt för att höja pulsen med ökat meritvärde som påföljd. Vältränade kroppar ger högst betyg. 🙂

Nåväl, jag var faktiskt på en klass förra veckan att de borde pranka mig mer. Jag tycker om deras smarta humor, hela gruppen hänger liksom på. De nya generationerna är så media anpassade på nått vis, det är som att gå omkring i en TV serie med en massa fyndiga cliffhangers hit och dit. Dock kanske ett lite udda och ödesdigert peppande av mig?  Men i samma stund som jag föreslog det så slant en elev armbågen mot bordskanten vilket resulterade att huvudet trillade rakt ner i paletten bredvid. Andra gången nu på två veckor som jag har en elev med peruken full av färg, så jag tänkte att ”prank fredag” kanske inte är en så dum idé ändå? Att liksom mentalt förbereda sig på en timme där vad som helst kan hända och försöka att bara njuta av det och se det roliga i det, för som fröken rullar det på och man blir lätt småsur i den miljön man tvingas reda ut. Med risk för att en blir ännu surare förstås, men ibland får man våga chansa. Vi får väl se hur de väljer att hålla ångan uppe nästa gång? Idén lär dom ju inte glömma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s