Good is enough

Det är påsklov och jag är uppe i ottan, för att skriva omdömen. De skulle vara inne i fredags men jag hinner inte med allt- såvida jag inte håller på konstant och tar vara på varje minut. Vilket jag periodvis gör men denna gång valt bort. Mentorskap och mina egna barns isshow i konståkningen har pockat på uppmärksamhet. Kaffet har åkt upp och ner i halsen och en gnisslande plåtmage gett sig till känna, bilen pajade och nä, nu får det räcka. Det är inte värt att stressa.

Jag har ändå fört bedömning under flera veckor och har det mesta klart, nu ska det bara ”klickas” in i den interna plattformen Dexter. I runda slängar 4000 klick. Systemet hänger sig och jag loggas ut ibland, jag vet inte varför? Väldigt frustrerande.

Jag fastnar i mailboxen och hittar minst tio mail som inte fanns där i fredags men som postades på onsdagen och torsdagen, de flesta efter midnatt. Är det min internetuppkoppling? Jag är inloggad i stans nätverk men kan inte logga ut för att kunna logga in igen och ingen på servicedesk kan hjälpa mig eftersom jag har en mac. Alltså man har inte tid för strul. Det är bara så tröttsamt.

Man får göra så gott en kan utifrån de förutsättningar man ges. Good is enough. Jag kan påverka mycket men inte allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s