I granens topp

Jag och mina tjejbarn köpte en julgran idag och jag betalade med swish, och skickade fel naturligtvis. Jag blev först lite tyngd av att jag kanske betalat det dubbla för en gran, men  tänkte ändå att jag kanske gett någon en trevlig överraskning? Och vem vill inte ha det? Jag bad lite försiktigt om att få pengarna tillbaka och det fick jag, inga problem. Så glad och tacksam skickade jag ett kort på min julgran till ”min nya vän” som skrev tålmodigt och snällt tillbaka att hon tyckte den var fin. Inte nog med att hon var en ärlig medmänniska, hon hade bra smak också. Faktum var att när granen väl stod klädd i vardagsrummet så kände jag att den kanske trots allt var värd 600? Att jag skulle skicka tillbaka pengarna igen till den där AnnBritt, för hon verkar ju så himla snäll och gullig?

Nu vet jag inte riktigt vad jag vill med att berätta den här erfarenheten. Jag kanske är ovanligt lättköpt och får ofta också höra att jag är lite väl naiv emellanåt, men jag tänker att det är väl snarare den som kör fulknep och luras som behöver skärpa till sig?  Tacksamhet är något jag även fått lära mig att öva upp i stort och smått, och det har blivit näst intill beroendeframkallande. Det är en så väldigt skön känsla att vara nöjd. Som att t.ex. njuta av en fin gran. För halva priset dessutom. 🙂

78594549_2562113887241928_9135113924960583680_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s