#mallinday

Skärmavbild 2019-12-10 kl. 18.03.07

Här står jag på betald arbetstid och visar mina bästa moves på TikTok, inte under lektionstid dock. Då är det mobilförbud, även för fröken.

Det är ju min namnsdag idag den 10/12 och jag tar alla chanser att pigga upp mig själv, och en god väg är ju att pigga upp andra omkring mig. #mAllinday gav en del utdelning och grattis i flödet, pepp att orka streta på, men flöt annars på ganska lugnt. En vanlig tisdag helt enkelt. Det serverades fiskgratäng med ris. På skolgården hade flaggan inte hamnat i topp utan svajade närmare mot mitten på grund av fastfrusna vajrar, kanske fanns det en mening med detta då det visade sig att Marie Fredriksson sjungit färdigt?

Nästan alla mina betyg är klara och omdömen därtill, bara en klass kvar av 16. Nu ska bara hålla i mig så jag inte jag går in och ändrar nått strax innan tolv i natt. Jag kan ju vara lite impulsiv på kvällskvisten när kreativiteten slår över.

Nåväl, en bra dag att fira mig själv. Att vara en Malin, all in.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s