bestäm själv

Jag försöker banta i sommar och nytänkande nog med en liten app. Men jag blir mer och mer frustrerad dock över den där appen och hur kontrollerande den är, är detta framtiden verkligen. Så sorgligt. Fick notiser jämt om allt möjligt, så jag fick stänga flödet. Jag har tex haft svårt att höja musiken under mina promenader. Appen meddelade mig förmätet att ljudvolymen är perfekt för min åldersgrupp, den är alltså synkad med ljudet? 😦 Drick två glas vatten och var tacksam över den hjälp du får typ. Sen ska du svälta i sex timmar, you can do it. Stay strong! Jag känner att jag snabbt blir tvärtemot, av nån anledning. Jag vill bestämma själv.

Lite så blev det med min facebook sida som jag stängde ner för några veckor sedan. Väldigt roligt och tacksamt forum men fb gjorde även notiser varje gång jag gick in. Hela tiden fick jag påminnelser om när det var dags att publicera, nu väntar dom, nu har dom fått vänta för länge..  och idel tips på hur jag kan få så många följare som möjligt. Vilka som helst, bara följare. Sedan att även visa på hur billigt det är att marknadsföra inlägg, skitsamma vad jag skrivit bara det sprids till så många som möjligt, för om det är många så kanske reklamintäkter skulle intressera mig?

Därför la jag ner, och tänker att är du här nu och läser så gör du det för att du vill och du har sökt upp mig, inte tvärtom.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s