Mina bästa Brams

Det var ingen ordning idag. Jag fick en lektion i förortslang och jag tyckte själv att jag hängde på rätt bra. Men ungarna garvade ihjäl sig. Och det var så gott att höra deras skratt så jag forsatte om hur ”jag kommer att brappa” om dem inte blir klara i tid.

I veckan var det kompetensutveckling kring språkträning så det var lite kul att få nytt ordförråd och bli tränad i gansterslang. Svårare än vad man tror, speciellt när eleverna tvingar en att gissa vad orden betyder. Precis som en själv gör. Vad kan det här ordet betyda? De skrek av skratt kring mina gissningar. Det gjorde mig gott. Tuffa tider nu, det är jobbigt med coronan. Skönt om det kan bli några avslappande och roliga stunder. Jag tycker om mina nya kids.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s