en önskan om en god jul

Jag må vara vuxet fyrkantig men jag tycker det är jobbigt när avslutningar blir allt mer blurriga. Jag har personligen ett stort behov av ett avslut. Det har varit högt och lågt om vart annat, oerhört intensivt och jag fick ta ton idag och stanna upp mina mentorselever kring vad jag tycker är högst rimligt och värdefullt. Jag vill hålla tal , följa en agenda som ställer krav på den sociala förmågan, dela ut presenter och priser. Det här är grundläggande värdegrund för mig. Att inte sitta slappt på stolen med jackan på, prata med normal samtalston, gärna säga trevliga saker som kanske även inbjuder andra till samtal. Att lära sig att uppföra sig helt enkelt. Det är en träning och vi fick en timme idag för det. Varför inte passa på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s