sommartanke

Bloggar mitt i värmeböljan. Sommaren bjuder på resor fram och tillbaka till gamla hemtrakter och kanske just i år, som nybliven ensamstående, duggar frågan tätt när jag ska flytta hem igen? Ja, det hade förstås varit enkelt. Flera jag har mött har gjort valet att flytta tillbaka efter en separation. Till det invanda, enkla. Och inte kan man bo i Borås, frivilligt, när man är från Varberg?

Får en ta med sig Norrby till Varberg då? Det hade ju varit nått. För jag känner mig långt ifrån färdig, om än trött emellanåt. Tänk en arbetsdag där ingen känner sig orättvist behandlad och skyller det på att man är rasist? Jag har dock aldrig fått höra det ftf, konstigt nog, mer svenne banan än mig finns inte tänker jag? Med några veckors ledighet längtar man faktiskt tillbaka, till alla brams som känner sig brappade stup i kvarten. Så jag stannar. Flickan som växte upp i 300 kvadrat 500 meter från havet. Fler häftiga, kontrast fyllda möten väntar. Och jag har ju blivit så bra på det där, att inte ta nått för givet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s