Check på Hantverks master

I sommar har jag haft god nytta av min master utbildning. Jag köpte en sån där jättestor loftsäng och när den väl var monterad så fattades det typ 40 centimeter i takhöjd. Jag var tvungen att såga av benen, vilket dammade av alla mina dåliga träslöjds minnen av hur sågen plötsligt kunde fasta i brädan. Vilket hände mig ofta. Så en smula ångestladdad tog jag tag i detta projekt, sågade av ett ben och puttade sedan in en hög med studentlitteratur och fortsatte till nästa ben och gjorde samma där.

Jag hoppas ju förstås att de där böckerna gjort mig påläst och klok och att jag nån gång slutför utbildningen och blir färdig med min uppsats. Men ibland får man vara ödmjuk med att alla bokinköp, i detta fall, tog en annan väg.

Resultatet blev att jag gjorde det som kändes helt omöjligt. Nu blir magistern en baggis, nu när böckerna och jag delat denna upplevelse och kommit varandra lite närmre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s