Vikten av en paus

Jag var hos frisören idag med ungarna och när han slutligen tog tag i min äldsta dotters hår och hon nöjt fick den lugg hon hoppats på, så fick jag en spontan idé och önskan om att jag skulle bli lika snygg som hon. Beställde samma lugg men det blev inte alls lika bra på mig av nån anledning, alltså det ser ut som om jag har klippt mig själv. Det var som den där frisörgnistan bara slocknade efter att tredje klippningen var klar, och det var min tur. Så nu sitter jag här med en jävligt konstig lugg.

Jag tänker att den här luggen ska påminna mig om att ta pauser. Man behöver inte beta av allas önskemål direkt. Nä, man ska ta en paus ibland. Vänligt men bestämt säga att man bara ska ta en liten kaffe först, för att det ska bli bra. Jag hade själv uppskattat det, såhär i efterhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s